lauantai 16. elokuuta 2014

flunssaa ja maalausta

Hohhoijaa meille on sitten rantautunu flunssa. Köh Köh. Pikkuneidille haettiin antibiootit korvatulehdukseen ja yskäkin alkaa olla laantumassa, kiitos rohtojen.  Aamulla sitten heräsin ite kurkkukipuun ja voimattomaan oloon. Kunhan vaan nyt vaavi pysyy mahassa, ettei flunssan keskelle putkahda toinen. Muistan kun neiti näppärä sairastui ekan kerran viikon-pari ikäisenä flunssaan ja se oli aika ikävää. 

Viime viikolla oli neuvola rv 35 + 3
Paino oli laskenut parissa viikossa muutaman kymmenen grammaa.
Sf mutta oli edelleen iso 35,5, 2 viikkoa sitten se oli 35. 
Pää oli alhaalla, mutta kuulema vielä liikkui. Pyysin lähetettä kokoarvioon tuon sf-mitan vuoksi, toivottavasti aika tulee pian...
Supistelut on päivittäisiä.  Olen aina ollut kova liikkumaan ja kyllä ottaa luonteen päälle kun kävelystäkään ei tule enää mitään. Parin metrin välein täytyy pysähtyä kun viiltelee tuonne kohdunsuulle. 
Olis mukava tietää kohdunsuun tilanne tällä hetkellä. 

Jottei aika kävisi äitiyslomalla pitkäksi, aloitin operaation tyttöjen huoneen maalaus.
 Ja hommaa riitti tapetin repimisessä!  Tai no tapetti lähti helposti, mutta liima/ liisteri oli jämähtäny seinään kiinni.  No sain sen veden ja lastan avulla irroitettua, jotta ihana avopuolisoni pääsi tekemään pohjatyöt. Tänään päästiin maalaamaan eka kerros ja huomenna jatkuu urakka. 
Huomenna myös otan urakaksi pestä eka satsi vauvan vaatteita. Meillä kun kaikki on vielä vaiheessa...Tärkeimmät hankinnatkin on vasta matkalla. 

Tuore masu oikealla. Maalattu kuva on otettu muuten meidän valokuvaussession jälkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti