keskiviikko 20. elokuuta 2014

syksy

Ulkona on ollut jo pitkään niin syksyinen keli. Vettä sataa, lehdet kellastuvat puissa ja kädet paleltuu lenkillä. Olen aina ollut syksy ihminen. Minusta on ihanaa kun illat pimenevät ja luonto on kauneimmillaan ruska aikana. 

Eilen oli neuvola taas. 
Paino oli 68.9 -400g,  5 viikkoon ei ole paino noussut yhtään.
Kaikki oli muuten mallillaan. Sf mitta oli kuuleminen  vieläkin noussut eli oli nyt 36 cm.  En tiä voiko se pitää paikkaansa, kun omasta mielestä maha ei ole kasvanut juuri yhtään?
Vauvan sykkeen oli korkeammat kuin yleensä hällä on. Nyt oli 160, kun yleensä ollut 130...painoarvioon tuli aika joka olis reilun viikon päästä eli viikkoja olisi rv 38 silloin. 

Toissapäivänä sain kärsiä koko illan supisteluista,  tosin en kipeistä. Maha oli kovana koko ajan, vanne kiristi selkää ja alavatsaa ja menkkakipuja oli.  Tälläkin hetkellä maha kovettuu säännöllisesti ja menkkakivut on päivittäisiä. Supistelujen innoittamana olenkin viikkoina jo pestyjä vauvanvaatteita kaappiin, värjännyt harsoja jne.


Silti tuntuu että tuhat asiaa on vielä ostamatta ja tekemättä. Vaikka ehtii sitä mainiosti vielä kun vauvan syntyy...tyhmää kun pitää stressata, että kaikki olisi mahdollisimman valmista. Stressaan myös esikoisen koulua, osaako avokki hänet sinne varmasti sitten lähettää oikeaan aikaan...

No eilen meille kotiutui ne suurimmat hankinnat

Kaukalo ostettiin käytettynä. Tosin todella vähän käytettynä ollut yhdellä vauvalla. Samanmerkkinen kaukalo oli myös kuopuksella ja koin sen hyväksi.  Lisäksi saamme kaukalon adaptereilla vaunuihin kiinni. Kaukalon mukana tuli maxi cosin oma kaukalopussi. Mutta lisäksi meillä on hankittuna talvipakkasille ihan untuvapussi. 


Vaunut sitten ostettiin uutena ja olen ihan lovena näihin!  Pääsisipä pian näitä työntelemään.  Näihin on tilattuna myös pari tuunausjuttua....

Minema ja pieni ihme rv 36 + 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti