sunnuntai 10. elokuuta 2014

operaatio marjat pakkaseen

Mulla on ollut tavoitteena saada talveksi päivitettyä pakastin kaikenmaailman marjoilla. No päivitys on vähän puolitiessä, sillä sieltä löytyy vain 10 l mustikoita. Mutta koko 10 l olen omin pikku kätösin (lue poimuri) käynyt poimimassa. 
Eilen käytiin koiran kanssa poimimassa 5 l, samalla kävellen ainakin puolikkaan verran tuolla jylhässä ja kivikkoisessa maastossa. Reissu kesti 3h ja tuntui kyllä joka vartalon sopukassa. Mansikoita en ole saanut aikaiseksi hakea, enkä tiedä saako niitä edes enää....puolukat saakin sitten joku muu käydä keräämässä.
Raskaus
Etenee hyvin ja nopeaa.
 Sokerirasituksessa ei ollut mitään häikkää ja th:n mukaan vauva on vain niin korkealla,  joka nostaa sf mittaa...ensi viikon käynnillä katotaan sit tarkemmin. Vaadin kyllä päästä painoarvioon,  koska en halua synnyttää kovin isoa vauvaa. Kolmikiloinenkin on saanu mukavasti paikat repeämään.  
Supistelee kovasti päivittäin. Liikkuessa pitää pysähdellä kun niin viiltää kohdunsuulle ja maha kovettuu. Tänään on kiristänyt selkää ja masua,  liekö eilinen kävely joka tuntuu...
Vauva liikkuu masussa hyvin ja välillä tuntuu että nahka repeää. Tilaa on siis hyvin vielä liikkua.  

Ollaan nautittu lämpimistä keleistä ihan täysillä ja rannalla käyty päivittäin. Nyt ilma onkin selvästi viilentynyt ja vettä satelee... 
Käytiin tuossa yks päivä studiolla ikuistamassa masu ja perhe kuviin. Kuvista tuli upeita! 

Pulla rv 35 + 0 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti