tiistai 25. helmikuuta 2014

keltainen mollukka

Joku kauan kadoksissa ollut keltainen mollukka on ilmestynyt taivaalle?
Itse kuulun joukkoon "kaamosmasentujat", jolle tämä pitkä, kylmä, pimeä ja ankea talvi on yhtä selviytymistaistelua. Vaikka tämä pitkä talvi on ollut kyllä poikkeuksellisen leuto.
Ja nyt tämä taistelu on taas voiton puolella.
 Hetken aikaa. 
Ensi kaamosta odotellessa ajatus pienestä vauvasta piristää kummasti.

Vauva.
Tänään on menossa rv 11+2. Tämä sisälläni kasvava n. 4 cm mittainen mini tulee päivä päivältä yhä tärkeämmäksi ja sitä vain toivoo, että kaikki on hyvin ja kaikki menee myös loppuun saakka hyvin. Toki mini on ollut alusta asti tärkeä, mutta ajatukset on olleet ristiriitaisia. Hetkittäin ne alkavat selkiintyä ja näin tämä on tarkoitettu. 
Jos sanonta "tyttö vie äitinsä kauneuden" pitää paikkansa, niin meille syntyy tyttö. Viimeksi tänä aamuna masennuin, kun kohtasin peilikuvani. Kasvot on entistäkin enämpi näpyillä, hiukset rasvoittuvat hetkessä, eikä tämä olo närästyksen ja ummetuksen parissa paranna fiiliksiä yhtään. Viimeiset kaksi viikkoa olo on tuntunut suht normaalilta. Väsymys ei ole ollut niin seisauttavaa ja pahoinvointi ei ole päässyt valloilleen kun ruokailurytmi on säännöllistä. 

Takana on jopa kaksi ehjää treeniviikkoa. Treenatessa huomaa, että hengästyttää ihan pienestäkin ja tarvii pidempiä palautuksia. Varsinkin jalkatreenissä, jossa on painotkin on tietyissä liikkeissä laskenut rutkasti. 
Palautusjuomaa en enään uskalla juoda. Jostain luin, että A-vitaamini ei olisi hyväksi kehittyvälle minille. Kaiketi pitää alkaa tutkimaan internetin syövereistä, josko löytyisi "terveellisempi" palautusjuoma, mitä voisi huoletta nauttia. Olen nyt palkkarin korvannut banaanilla, rahkalla, maidolla ja marjoilla = jonkinlainen smoothie.

Kerroin jo töissä esimiehelleni raskaudesta. Ajatellen kesän lomia ja sijaisista kun muutenkin on pulaa niin onpa aikaa sitä mettästää. Töissä teen tehtäviä joihin sitten pitäisi perehdyttää uusi sijainen. Työkavereille en ole vielä vauvasta hihkunut. 

Meillä syödään tänään iltapalaksi puolukkapuuroa/vispipuuroa. Nams.

Minema

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti